Regio overzicht Utrecht

Rijschool Utrecht

Op zoek naar een rijschool in Utrecht? Voor autorijlessen in Utrecht kun je terecht bij AARASS Rijopleiding. Wij zijn een kleine, maar zeer persoonlijke rijschool met een leerlingvriendelijke en duidelijke manier van lesgeven. Kwaliteit en service staat in alles wat we doen voorop, en ook nog eens tegen een zeer scherp tarief!

Sinds kort geven we ook les met behulp van een nieuw hulpmiddel; de iPad! Elk onderdeel van de officiele rijvaardigheid wordt hierbij behandeld in een duidelijke geanimeerde en ingesproken animatiefilm, welke wij in de auto voorafgaand aan elke handeling kunnen tonen. Duidelijkheid is voor jou als cursist essentieel om de praktijkinstructie te verhelderen!

Ben je woonachtig in Utrecht of in de omgeving van Utrecht dan wordt je uiteraard altijd thuis opgehaald. Een les is 60 minuten en deze wordt altijd volledig benut voor het geven van rijles. Voor een overzicht van gemeenten waarin autorijschool Aarass werkzaam is, neem een kijkje op de contactpagina.

Heb je interesse in autorijlessen van AARASS Rijopleiding, schrijf je dan nu in voor een proefles en zo kunnen we na elkaar een keer ontmoet te hebben beoordelen welk pakket het beste bij jou aan gaat sluiten. Heb je nog vragen of zijn andere dingen voor jou nog onduidelijk? Op de info pagina kun je terecht voor nuttige informatie omtrent de hele procedure en anders kun je altijd een vraag stellen via het contactformulier.

SERTIFICATE

© 2020 Aarass Rijopleiding All rights reserved. Design door: Online Assistants