Wil je weten wat jouw rijopleiding gaat kosten?
Vraag dan een proefrijles aan, zodat onze rijinstructeur op basis van jou niveau kan vertellen welk rijlespakket bij je past!

 

Tarieven

Op deze pagina vind je een overzicht van onze pakketten, aanbiedingen en losse prijzen. Ben je op zoek naar spoedopleidingen, neem dan contact op met ons via het contactformulier. In overleg zijn spoedopleidingen mogelijk van 10, 15 of 30 dagen.

 

Starter


10 lessen 60 min

€ 369,-

Compact 20


20 lessen 60 min

CBR praktijkexamen

€ 959,-

Compact 25


25 lessen 60 min

CBR praktijkexamen

€ 1129,-

Compact 30


30 lessen 60 min

CBR praktijkexamen

€ 1289,-

Solide 35


35 lessen 60 min

CBR praktijkexamen

CBR tussentijdse toets

€ 1579,-

Solide 40


40 lessen 60 min

CBR praktijkexamen

CBR tussentijdse toets

€ 1749,-

 

 

Aanbiedingen

Een proefles is vaak te kort om te bepalen of je autorijden echt leuk vindt. Voor iedereen hebben we daarom een speciale aanbieding ter introductie:

6 autorijlessen voor maar € 209,-

Naast dat het een voordelige manier is om in aanraking te komen met autorijles, is het ook leuk voor ouders om dit kennismakingspakket cadeau te geven aan hun kind. Van deze aanbieding kan een leerling één maal gebruik maken tijdens zijn of haar opleiding. Meld je hier direct aan!

 

Meer informatie

Indien je meer informatie wenst over de pakketten, prijzen, losse prijzen of aanbiedingen, neem dan contact met ons op via het contactformulier, bel ons via 06 2992 1313 of stuur een mail naar info@aarassrijopleiding.nl.

Losse prijzen

1 les € 38,-
Proefles GRATIS
CBR examen € 240,-
CBR tussentijdse toets € 175,-
BNOR examen € 280,-
Online theorie-training € 59
Theorie examen € 45,-
Eigen verklaring € 35,-

Welkom op onze website!

 

Person

Een rijbewijs is een belangrijke mijlpaal in je leven en iets waar je nog lang veel plezier van zult gaan hebben. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat iedereen op een plezierige manier zijn rijbewijs moet kunnen halen. Onze lessen vinden plaats in een mooie, degelijke auto, met een vriendelijke, betrouwbare instructeur. Of je nu gaat beginnen aan je eerst rijles, of je kennis weer wilt opfrissen: wij zorgen ervoor je op een veilige en zorgeloze manier snel de weg op kunt!

Ervaringen

 

Person

"Ik heb erg fijne herinneringen aan mijn autorijlessen. Verzorgde auto, duidelijke uitleg, rustgevende instructeur. Het ging allemaal op mijn eigen tempo en het was elke keer leuk om te rijden. "

Bart

08-02-2013

"De ervaring was voor mij erg goed. Na eerst bij een ander gelest te hebben heb ik mijn rijbewijs gister bij AARASS behaald. De uitleg is prima en er word met geduld gewerkt. dus kortom: hele fijne rijopleiding gehad!"

Wesley

21-03-2013

"Prima! Weinig tot niets op aan te merken. Nooit te laat, en daarnaast goede en professionele begeleiding. Ben altijd erg zenuwachtig voor examens, maar mede dankzij de inzet en het vertrouwen van mijn instructeur toch in twee keer gelukt!"

Patricia

28-03-2013
© 2014 AARASS Rijopleiding. Design door Webfoundry.