Wil je weten wat jouw rijopleiding gaat kosten?
Vraag dan een proefrijles aan, zodat onze rijinstructeur op basis van jou niveau kan vertellen welk rijlespakket bij je past!

 

Contact

Voor al je vragen kun via onderstaand contactformulier bij ons terecht. Mail je liever met je eigen mailprogramma? Stuur dan een mailtje naar info@aarassrijopleiding.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 19:00 en zaterdag van 10:00 tot 13:00.

 Contactgegevens

AARASS Rijopleiding
Korenbloemstraat 20
3911 ZJ Rhenen
The Netherlands

Tel: 06 2992 1313
Email: info@aarassrijopleiding.nl

 

Bedrijfsgegevens

CBR Rijschoolnummer: 7673Z6
Bankrekening: ING 7336912
BTW: NL169443863B01
KvK: 56095562
Algemene voorwaarden

 

Regio overzicht

Maarn, Woudenberg, Scherpenzeel, Leersum, Amerongen, Elst, Veenendaal, Ede, Maurik, Ingen, Lienden, Rhenen, Wageningen, Bennekom, Renkum, Kesteren, Opheusden, Tiel, Ochten, Dodewaard, Zetten.


Welkom op onze website!

 

Person

Een rijbewijs is een belangrijke mijlpaal in je leven en iets waar je nog lang veel plezier van zult gaan hebben. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat iedereen op een plezierige manier zijn rijbewijs moet kunnen halen. Onze lessen vinden plaats in een mooie, degelijke auto, met een vriendelijke, betrouwbare instructeur. Of je nu gaat beginnen aan je eerst rijles, of je kennis weer wilt opfrissen: wij zorgen ervoor je op een veilige en zorgeloze manier snel de weg op kunt!

Ervaringen

 

Person

"Ik heb erg fijne herinneringen aan mijn autorijlessen. Verzorgde auto, duidelijke uitleg, rustgevende instructeur. Het ging allemaal op mijn eigen tempo en het was elke keer leuk om te rijden. "

Bart

08-02-2013

"De ervaring was voor mij erg goed. Na eerst bij een ander gelest te hebben heb ik mijn rijbewijs gister bij AARASS behaald. De uitleg is prima en er word met geduld gewerkt. dus kortom: hele fijne rijopleiding gehad!"

Wesley

21-03-2013

"Prima! Weinig tot niets op aan te merken. Nooit te laat, en daarnaast goede en professionele begeleiding. Ben altijd erg zenuwachtig voor examens, maar mede dankzij de inzet en het vertrouwen van mijn instructeur toch in twee keer gelukt!"

Patricia

28-03-2013
© 2014 AARASS Rijopleiding. Design door Webfoundry.